sv en

Kahlúa Likör

Kahlúa är originalet bland kaffelikörer och började tillverkas 1936 i Veracruz, Mexiko.

512x256_logo_kahlua.gif

Kahlua

”The Legendary Coffee Liqueur”

Kahlua - legendarisk kaffelikör

Kahlúa framställs av finaste Arabica-kaffebönor. Bönorna rostas och blandas samman med sockerrörssprit och sötas med vanilj för att få fram den unika smaken av Mexikos varma och fuktiga högland. Kaffeplantorna odlas under träden, så att bönorna kan mogna långsamt i skuggan utan användning av bekämpningsmedel. De mogna bönorna i Kahlúa är handplockade, tvättade och soltorkade.


Kahlúa -  bartenderns favorit


Kahlua kaffelikör är använd och omtyckt av bartenders världen över. Kahlua är också nyckelingrediens i de mytomspunna drinkarna Black Russian och White Russian. 

Hitta din favoritlikör!

www.kahlua.com

Inspiration

Recept - Dryck

Kahlúa White Russian

Läs mer

Recept - Dryck

Kahlúa Mudslide

Kahlúa framställs av finaste Arabica kaffebönor som rostas och blandas samman med rom sockerrörssprit och sötas med vanilj för att få fram den unika smaken utmärkande för Kahlúa. Kahlúa har en doft av nyrostade kaffebönor, vanilj och har en exotisk kaffesmak i kombination med lätt vaniljsötma och kryddor. Detta är receptet på en iskall drink som har sitt ursprung på en mycket varmare plats. Legenden berättar att drinken blandades första gången i en bar i tropiska Cayman Islands.

Läs mer