sv en

Porträtt - Dryck

Marina Misisca Absolut Graduate

Marina är Pernod Ricard Swedens nyaste resurs på Absolut och vi kommer att träffa henne framöver i olika delar av Sverige i flera spännande projekt.

Marina har precis spenderat ett år i Milano där hon har jobbat med Absolut Vodka på den italienska marknaden. En av anledningarna är hennes italienska rötter, hennes pappa kommer från Kalabrien i södra Italien.

Varför intresseras du av Absolut?

Absolut har alltid varit ett varumärke som har intresserat mig och anledningen till och jag sökte mig för att jag ville jobba med ett varumärke som jag kan identifiera mig med. Absolut är inte bara intressant på grund av att det är ett ”life style brand”, eller för att man ligger i framkant med vad som är innovativt och hett just nu. Varumärket tar även en tydlig position i viktiga samhällsfrågor (ex. Limited Edition flaskan Colors som firar Pride). En annan anledning till att arbeta med Absolut är de härliga människorna som är en del av kulturen; varma, målinriktade och en #absolutfamily.

Vodka har dessutom alltid varit det självklara valet för mig i en drink, vilket gör mig extra stolt när jag dricker Absolut Vodka som kommer från Åhus i Sverige.

Inspiration

Porträtt - Dryck

Paul Ricard

Redan som ung student på konstskolan, School of Fine Arts, var Pauls Ricards stora dröm att skapa och tillverka sin egen pastis. I över ett år laborerade han med olika dekokter på anis, kryddor från Provence ihop med lakrits och lyckades övertalade alla sina vänner och sin familj att prova och tycka till om hans olika resultat.

Läs mer

Porträtt - Dryck

Whiskyprovningar med stort engagemang

Läs mer

Porträtt - Dryck

Karolina Järnblad

Läs mer

Porträtt - Dryck

Pierre-Eric Bouvier

Meet Pierre-Eric Bouvier and learn about his experience as a VIE at Pernod Ricard Sweden.

Läs mer

Porträtt - Dryck

Gerard Higgins

Läs mer

Porträtt - Dryck

Att blanda champagne

Läs mer