sv en

Recept - Dryck

Absolut Ruby Collins

Absolut Ruby Red är smaksatt med grapefrukt som ger vodkan en ren och uppfriskande karaktär. Vodkan har fått sitt namn Ruby Red från en alldeles speciell sorts grapefrukt. Grapefrukt är den mest sofistikerade av alla citrusfrukter och ger en frisk vodka med behaglig smak och arom. Passar utmärkt ren eller i drinkar och cocktails.

En del Absolut Ruby Red
En halv del färsk citronjuice
En halv del sockerlag
3 delar Club Soda
 

INSTRUKTIONER

Häll alla ingredienser i ett highballglas fyllt med is.

Garnera med en rosa grapefruktsklyfta.

 

 

Absolut Ruby Red lanserades 2006 och produceras precis som övriga Absolut-medlemmar, i Åhus. Absolut Ruby Red är gjord av endast naturliga råvaror. 

Inget socker är tillsatt.

 

Prenumerera på Absolut News!

 

Inspiration

Recept - Dryck

Absolut Martini

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Neon Nights

Varje droppe Absolut produceras i Åhus. I Skåne växer vetet, som ger Absolut dess mjuka sädeskaraktär. Absolut görs av höstvete eftersom många hundra års erfarenhet har visat att denna vetesort är idealisk för tillverkning av kvalitetsvodka. Även Absoluflaskan, som inspirerats av en svensk medicinflaska från 1700-talet, tillverkas i Åhustrakten. Avnjut Absolut Vodka i den här uppfriskande drinken med smak av ingefära, grapefrukt, citron och hallon.

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Pineapple Pop

Läs mer

Recept - Dryck

Rack Punch Bowl

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Ginger Bolt

Varje droppe Absolut produceras i Åhus. I Skåne växer vetet, som ger Absolut dess mjuka sädeskaraktär. Absolut görs av höstvete eftersom många hundra års erfarenhet har visat att denna vetesort är idealisk för tillverkning av kvalitetsvodka. Även Absolutflaskan, som inspirerats av en svensk medicinflaska från 1700-talet, tillverkas i Åhustrakten. Avnjut Absolut Vodka i den här syrliga drinken med smak av ingefära och citron.

Läs mer

Recept - Dryck

Caprinoska med en twist

Läs mer