sv en

Tips - Dryck

Luxury Range - Absolut Elyx

Pernod Ricard Luxury Range är ett noga genomtänkt och strategiskt urval ur vår varumärkesportfölj. Samtliga produkter tillhör vårt super premium segment där var och en av dryckerna har sin tydliga profil och unika historia. Totalt ingår sju produkter i rangen där några exempel är Perrier Jouët Belle Epoque 2006, Absolut Elyx, Martell xo och Royal Salute 21 yo. Luxury Range erbjuder mycket mer än produkter. Var och en har sin egen unika historia och dess kvalitet och plats banar väg för nya synsätt.

Absolut-Elyx-_Header.jpg

ABSOLUT ELYX

Unik kombination av traditionellt hantverk och banbrytande design.

"Raw and refined in a copper ray of light", är den sammanfattande beskrivningen av känslan och imagen kring lyxvodkan Absolut Elyx. En lyxvodka som erbjuder en spännande kontrast mellan det råa och det förfinade som tillsammans skapar en levande och modern vision av lyx och flärd. 


Genom den skickliga och hantverksmässiga framställningen får prestigevodkan sin silkeslena och eleganta smak. Ingredienserna, som noga valts ut, håller högsta kvalitet. Vintervetet från Råbelöf Slott har en perfekt balans mellan stärkelse och protein.Vattnet, från den underjordiska källan i Åhus, är det renast tänkbara med en mjuk och låg mineralhalt. Absolut Elyx framställs manuellt och destilleras i den ståtliga kopparpannan från 1921 som ger vodkan den absoluta renheten.


Absolut Elyx är en elegant vodka med tydlig karaktär – doften är fyllig med subtila inslag av blommiga och fruktiga toner. Smaken är frisk och ren, konsistensen är len och skapar en långvarig silkeslen känsla i munnen med inslag av viss kryddighet. Absolut Elyx avnjuts helst oblandad eller tillsammans med enbart is men gör sig också bra i klassiska cocktails där konsistensen och renheten i smaken kommer till sin fulla rätt.

Besök gärna www.absolutelyx.se

Prenumerera på Absolut Elyx nyheter!

Inspiration

Tips - Dryck

Absolut Lime

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Rescued Lycklig

Läs mer

Tips - Dryck

Ekologiskt vin från Australien

Australiens vinexport har ökat för första gången på sju år och fokus är på ekologi, kvalitet samt vin med lägre alkoholhalt.

Läs mer

Recept - Dryck

Lillet Vive

Läs mer

Tips - Dryck

Absolut Uncover

Läs mer

Tips - Dryck

Luxury Range - Perrier Jouët Belle Epoque

Få champagner har florerat så mycket i filmer och press såsom Perrier Jouët Belle Epoque. Namnet Belle Epoque kommer ifrån konstepoken, Art Noveau, och namnet antyder att stilen uppfattades som en brytning med traditionell formuppfattning. Blomman på flaskan är en anemon och skapades år 1902 av Emile Gallé som inspirerades av naturen och den japanska konsten.

Läs mer