sv en

Tips - Event

Affordable Art Fair

Konceptet är enkelt, men ändå unikt: en inspirerande och vänlig atmosfär där du kan hitta tusentals originalmålningar, grafik, skulptur och fotografi – allt under ett tak och allt mellan 500 och 50 000 kronor. Unga, nya konstnärer hänger vid sidan av välkända namn. På Affordable Art Fair är alla konstverk prismärkta för att du lätt ska hitta vad som passar din budget.

Campo Viejo - Art of Rioja

I de vackra mässlokalerna på Nacka Strandmässan i Stockholm gick årets upplaga av stapeln den 13-16 oktober. Årets tema var Konst, Cava & Korv. Som sponsorer fanns givetvis Campo Viejo på plats med en härlig bar där man kunde njuta av ett glas spanskt vin.

Absolut Art

Man kunde även hitta Absolut Art på plats, både som utställare av konst men även med en inredninglounge som hjälpte spekulanterna att visualisera sina konstverk i hemmamiljö.
För ibland kan det ju vara svårt att veta om ett verk skulle passa över soffan eller hur det ser ut mot en helt tom väg.  Eller hur det ser ut tillsammans med den där tapeten man just satt upp.

#FollowYourArt

Mässan var som vanligt avspänd och rolig – en helt perfekt plats för att utforska, lära sig om och köpa tavlor, skulpturer, foto och litografier – allt för priser mellan 500 och 50,000 kronor.

Håll gärna utkik på Affordable Art Fair för att hålla dig uppdaterad om kommande event! 

Inspiration

Porträtt - Event

Vänföretag till UNHCR

Pernod Ricard Sweden stödjer UNHCR i att möta den växande flyktingkrisen. Som vänföretag bistår vi med finansiella medel för att ge familjer på flykt tak över huvudet, varma kläder, vatten, mat och tillgång till sjukvård och skolmaterial.

Läs mer

Tips - Event

Cocktailkamp - Sveriges största bartendertävling

Läs mer

Tips - Event

Absolut Alone Together - Poesi i Realtid

Läs mer

Tips - Event

Responsible Party främjar måttfullhet

Pernod Ricard vill motverka överkonsumtion av alkohol hos unga vuxna. Som del i denna målsättning genomförs kampanjer och aktiviteter för att påverka attityder och beteenden. I projektet Responsible Party samarbetar Pernod Ricard med Erasmus Student Network (ESN) för att motverka överkonsumtion av alkohol på studentfester. Sedan 2011 har över 300 000 studenter deltagit i projektet.

Läs mer

Tips - Event

Psst Events

Läs mer

Tips - Event

Prata Om Alkohol

Läs mer