sv en

Tips - Dryck

Förvänta dig det oväntade med Absolut Facet Limited Edition

Absolut presenterar sin senaste limited edition flaska, Absolut Facet, en blå flaska i asymmetrisk design. Flaskans vanligtvis runda former har beskurits likt en ädelsten, vilket låter ljusets reflektioner ge flaskan ett nytt, unikt utseende i varje vinkel. Något som symboliserar de många olika riktningar en #AbsolutNight kan ta.

Estetiken är en påminnelse om de magiska ögonblick som uppstår i nattlivet, att de bästa kvällarna är de spontana kvällarna. Som uppföljare till förra årets Absolut Electriks tvillingflaskor i metallic blå och silver, är Absoluts Facet det senaste tillskottet i Absoluts mycket uppskattade tradition att lansera en unikt designad flaska i slutet av varje år. Tidigare limited editions inkluderar Absolut Warhol med Andy Warhols ikoniska Absolutmålning tryckt på flaskan och Absolut Unique med fyra miljoner unikt designade flaskor.

”Med Absolut Facet limited edition vill vi fira det oväntade och uppmuntra folk att vara öppna för de olika äventyr en natt kan ta dig med på. Vi tror att de bästa nätterna uppstår ”out of the blue” – oplanerade och spontana. För att ytterligare påvisa detta strävar vår senaste kampanj, #AbsolutNights, efter att inspirera människor till spontana kvällar och nya bekantskaper man gör längs vägen”, säger Gaia Gilardini, Global Communications Director, Absolut.

Absolut Facet limited edition består av omkring 2,5 miljoner flaskor som distribueras världen över från oktober 2016.

Inspiration

Recept - Dryck

Lillet Vive

Läs mer

Tips - Dryck

Bålen är tillbaka

Läs mer

Tips - Dryck

Historien om Irish Coffee

En fuktig och kall vinterdag 1940 efter en besvärlig resa steg tolv, in till benet frusna Amerikanska turister, av en Pan AM flygbåt på västra Irland. Den kvicktänkte bartendern vid namn Joe Sheridan hade tänkt bjuda de frusna turisterna på kaffe men ändrade sig snabbt. Istället kom Sheridan på den briljanta iden att hälla en skvätt whiskey i kaffet för att ytterligare värma de stelfrusna passagerarna. Vips — en ny drink var född: Irish Coffee.

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Rescued Lycklig

Läs mer

Tips - Dryck

Sauvignon Blanc - Druva värd att fira!

Läs mer

Tips - Dryck

Inkludera alla med UnVINED

Trenden med alkoholfritt vin fortsätter att hålla i sig och nu är utbudet större än någonsin. Borta är dagarna då den som inte vill dricka alkohol på en middag endast blir erbjuden läsk eller vatten. Genom att bjuda på Jacob's Creek UnVINED får du alla gäster att känna sig inkluderade.

Läs mer