sv en

Vodka

Absolut Vanilia

Absolut Vanilla lanserades 2003 och produceras, precis som alla medlemmar i Absolut Vodka-familjen, i Åhus. Absolut Vanilia är gjord endast av naturliga råvaror. Inget socker är tillsatt.

 • Doft

  Stor, ren doft med tydlig karaktär av vanilj och smörkola.

 • Smak

  Smak av äkta vanilj från Madagaskar.

 • Land

  Sverige

 • Region

  Skåne

 • Alkoholhalt

  40 %

Absolut Vanilia är gjord på äkta vanilj. För att få med vaniljsmakens fulla potential, används hela fröskidan. Absolut Vanilia har en fyllig, aromatisk och komplex smak av vanilj med en aning smörkola och toner av mörk choklad.

Absolut Vanilia har en lång och framgångsrik historia inom segmentet smaksatt vodka. Absolut Citron, den första citrussmakande vodkan som gjorde succé, satte trenden och sen dess har många efterföljare dykt upp. Vanilj är en populär och mycket omtyckt smak världen över.

Namnet, Absolut Vanilia, beskriver den unika vaniljsmaken på ett intressant och ovanligt sätt är det enkelt att förstå världen över.

Den unika Absolut Vanilia-karaktären framkommer också i den vita flaskan. Absolut Vanilia är smaksatt med den finaste vaniljen från Madagaskar och den vita flaska reflekterar renheten av vaniljen. Kalligrafin är vit och endast namnet, Absolut VVanilia, är transparent.

Absolut Vanilia är perfekt i longdrinks, cocktails och ”after-dinner”-drinkar, och kan också avnjutas ren.

Absolut Vanilia på Systembolaget 

www.absolut.com

Transform Today

Volymer

Art. Nr 160
Volym 700 ml
Pris 255 kr
System bolaget Hämta PDF

Inspiration

Recept - Dryck

Absolut JAG

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Martini

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Raspberri Slush

Absolut Raspberri lanserades 2004 och produceras, precis som alla medlemmar i ABSOLUT VODKA-familjen, i Åhus. Absolut Raspberri är gjord endast av naturliga råvaror. Inget socker är tillsatt.  Absolut Raspberri har en lång och framgångsrik historia inom segmentet smaksatt vodka. Absolut Citron, den första citrussmakande vodkan som gjorde succé, satte trenden och sen dess har många efterföljare dykt upp. Hallon är en populär smak världen över, även inom vodkasegmentet. Absolut Raspberri har en vild, fyllig och intensiv smak av mogna hallon med ett friskt och fruktigt avslut. Här är ett recept på en färgstark vodkadrink som kan serveras på många roliga sätt!

Läs mer