sv en

Vodka

Absolut Lime

Absolut kompletterar nu sin citruskollektion med Absolut Lime, en vodka smaksatt med helt naturliga ingredienser. Absolut Limes friska och tydliga smak av nypressad lime utgör en perfekt grund för såväl enkla som mer avancerade drinkar.

 • Doft

  Frisk med distinkt inslag av färskpressad lime.

 • Smak

  Len, fyllig och frisk med fruktiga toner, lätt syrlighet och naturlig sötma.

 • Land

  Sverige

 • Region

  Skåne

 • Alkoholhalt

  40 %

Absolut Limes dynamiska smak ger den enklaste drinken en smakrik, fyllig och frisk karaktär. Dess mångsidighet gör den till ett självklart val för såväl hemmabaren som för världens bästa bartenders.

Absolut Lime personifierar Absoluts ständiga arbete med att leverera premiumvodka. Liksom all vodka från Absolut produceras Absolut Lime i Åhus där bönder, verksamma sedan generationer tillbaka, bidrar med ingredienser av högsta kvalitet till produktionen av Absolut Vodka. 

Absolut Lime finns i Systembolagets beställningssortiment från och med 1 april 2017. Beställning görs enklast på denna länk!

It's About Lime!

Volymer

Art. Nr 82
Volym 700 ml
Pris 255 kr
System bolaget Hämta PDF

Inspiration

Recept - Dryck

Absolut Raspberri Slush

Absolut Raspberri lanserades 2004 och produceras, precis som alla medlemmar i ABSOLUT VODKA-familjen, i Åhus. Absolut Raspberri är gjord endast av naturliga råvaror. Inget socker är tillsatt.  Absolut Raspberri har en lång och framgångsrik historia inom segmentet smaksatt vodka. Absolut Citron, den första citrussmakande vodkan som gjorde succé, satte trenden och sen dess har många efterföljare dykt upp. Hallon är en populär smak världen över, även inom vodkasegmentet. Absolut Raspberri har en vild, fyllig och intensiv smak av mogna hallon med ett friskt och fruktigt avslut. Här är ett recept på en färgstark vodkadrink som kan serveras på många roliga sätt!

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Martini

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut JAG

Läs mer